Zvezda ruši evropski rekord

Crveno-beli imaju priliku da izbiju na prvo mesto kao klub koji 56 mečeva nije izgubio na domaćem terenu.

Nije samo važna proslava titule, već Crvena zvezda večeras protiv Proletera može da bude rekorder u Evropi po broju mečeva koje nisu izgubili kod kuće!

Crveno-beli trenutno dele prvo mesto sa Liverpulom i oba tima su stigla do 55 utakmica u kojima nisu poraženi na domaćem terenu, a šampion Srbije je na korak da preuzme palicu.

Ovo je još jedan motiv za izabranike trenera Dejana Stankovića, koji će svakako promešati karte sa ciljem da se na kraju sezona zavrsi posle dva uzastopna poraza pečatira pobedom.

Očekuje se povratak El Fardu Bena. Jedan od najboljih igrača posle smrti oca preskočio je TSC i sutra ide kući, kao i većina stranaca. Novo okupljanje zakazano je za 9. jul, kada slede dva dana testiranja i prvi zajednicki trening je dva dana kasnije 11. jula.

Pripreme treba da budu odrađene u dve faze na Divčibarama, a sigurno da slede promene u igračkom kadru. Jedini igrač kome ističe ugovor je rezerni golman Zoran Popović.

Možda se pojedinci oproste večeras od crveno-belih boja, ali je jasna želja da se proslava titule začini dobrom partijom uz debi zimskog pojačanja Saneku Sanoga

Projektovan sastav: Borjan, Gajić, Pankov, Babić, Degenek, Vulić, Sanogo, Ben, Ivanić, Vukanović, Pavkov.

FOTO: FK Crvena zvezda Hotsport.rs