Zvezda reprizira spektatkl sa tribina protiv Monaka! Evo o čemu je reč

Ponovo će se crveno-beli barjaci vijoriti na Marakani

Nesrećno ispadanje od Makabija, neočekivana promena trenera, pa remi sa TSC-om u nedelju veče donekle su uzdrmali Crvenu zvezdu kojoj je podrška navijača sada svakako najpotrebnija!

Prva prilika za to je već u četvrtak veče, kada na Marakanu u okviru 1. kola Lige Evrope stiže Monako, a nema sumnje da je najveći srpski stadion spreman za još jedan evropski spektakl.

Otuda su u Zvezdi odlučili da ponovo pokrenu akciju sa barjacima koja je viđena na proslavi 33. titule prpotiv Voždovca, i o kojoj se tada pričalo.

Navijači Crvene zvezde su na proslavi titule pokazali da je Crvena zvezda jedna velika porodica i uključili se u sjajnu akciju uz pomoć koje je popularna Marakana izgledala veličanstveno. Kako bismo naš klub još jednom predstavili u najboljem mogućem svetlu, poslali prelepu sliku u Evropu, ali i na pravi način bodrili crveno-bele na evropskoj premijeri u grupnoj fazi Lige Evrope u prodaju su pušteni Zvezdini barjaci koji će činiti centralni deo koreografije za taj duel - stoji u saopštenju i dodaje se:

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Barjaci će se prodavati u Red Star šopu do početka utakmice po ceni 1000 dinara, kao i na punktovima oko stadiona na dan meča sa Monakom. Rekviziti su izrađeni po motivima Crvene zvezde, prednjače boje našeg kluba, a na određenim barjacima nalaze se i motivi glavnog grada Beograda, kao i godina nastanka kluba čiji stadion nosi ime „Rajko Mitić“. Pozivamo sve navijače Crvene zvezde da na vreme kupe svoj barjak, ali i zvezdaše koji su svoj rekvizit obezbedili prošle sezone, da ponesu crveno-beli barjak na utakmicu kako bi bili deo još jednog spektakla u režiji našeg kluba.

(Telegraf.rs)