ZVEZDA REAGUJE: Na pomolu DVA nova pojačanja za kraj prelaznog roka! (FOTO)

Filip Stojković je nedavno produžio ugovor sa Crvenom zvezdom, ali i pored toga, uprava našeg kluba gleda u budućnost. Činjenica da je izbor kvalitetnih bekova sa srpskim pasošem sve tanji, naterala je rukovodstvo crveno-belih da krene u potragu za jednim takvim. Omladinski šampion sveta i mladi reprezentativac Srbije, Milan Gajić, nalazi se pred vratima Crvene zvezde!

Gajić je član Bordoa, ali je ove sezone nastupao na tek dve utakmice, čime mu je jasno dato do znanja da francuski klub ne računa na njega, što Crvena zvezda pokušava da iskoristi. On je među „Žirodince“ stigao iz OFK Beograda leta 2015. u transferu teškom milion evra.

Drugi igrač koji bi trebao da zaduži crveno-belu opremu je dugogodišnja želja sportskog sektora, ofanzivni vezista BATE Borisova – Mirko Ivanić! Crvena zvezda je nekoliko prelaznih rokova pokušavala da dovede reprezentativca Crne Gore, ali bez uspeha. Deluje da je konačno došlo vreme za to, baš kao i sa njegovim doskorašnjim saigračem, Nemanjom Milunovićem. Iako je i na njegovoj poziciji konkurencija jaka, uprava kluba smatra da se igrači takvih kvaliteta ne smeju propuštati.

Ivanić je ponikao u novosadskoj Vojvodini, sa kojom je osvojio Kup Srbije 2014. godine, nastupao je jednu sezonu na pozajmici u Proleteru, a već tri godine uspešno nastupa za BATE Borisov, gde je jedan od najboljih igrača. Sa njima je osvojio tri titule prvaka države, kao i dva Superkupa Belorusije. Za reprezentaciju Crne gore je igrao 13 puta i postigao jedan gol.

Kada su ova dva igrača u pitanju, slično mišljenje sa upravom dele i navijači, pošto se na našem forumu oko 60% njih izjasnilo da bi volelo obojicu da vidi u crveno-belom dresu, 25% želi samo Gajića, dok je 15% protiv dovođenja obojice.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Izvor: redstarbelgrade.rs