Zvezda raskinula ugovor sa još jednim igračem

Gotova saradnja

Krilni napadač drugi put u karijeri napustio klub sa Marakane

FK Crvena zvezda je objavila da je raskinula ugovor sa krilnim napadačem Veljkom Simićem (25) koji je slobodan u izboru nove sredine.

Momak koji je ponikao u redovima crveno-belih, ali se dokazivao u Švajcarskoj i u Zemunu pre nego što je prešao na Marakanu u leto 2018. imao je još godinu i po dana ugovor sa šampionom Srbije, ali se odlučio na prekid saradnje.

- Crvena zvezda i dosadašnji prvotimac našeg kluba Veljko Simić sporazumno su raskinuli ugovor. Želimo mu puno sreće u nastavku karijere - saopštili su sa Marakane.

Simić je ove sezone potpuno bio van planova trenera Dejana Stankovića, zabeležio je samo tri nastupa i upisao ukupno 93 minuta pa je raskid saradnje i bio očekivan.

Kako je na Marakanu nedavno došao i krilni napadač Aksel Bakajoko iz Intera, a uskoro se očekuje i ofanzivac Simone Edera iz Torina, jasno je da Simić nije u planovima crveno-belih.

Veljko Simić je drugi fudbaler koji je ove zime napustio Marakanu kao slobodan igrač, a pre njega je isto učinio i defanzivac Stefan Hajdin.

(Telegraf.rs)