Zvezda pušta sezonske karte u prodaju

Zvezda pušta sezonske karte u prodaju

Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je da će prodaja sezonskih karata za takmičarsku 2021/22 početi 6. septembra.

Cene sezonskih karata biće prilagođene aktuelnom trenutku, a posebne olakšice i popuste imaće oni koji su bili u mogućnosti i pomogli klubu početkom prošle sezone kupovinom sezonskih ulaznica za takmičarsku sezonu 2020/2021.

“ Pomoć koju je klub u nesmetanom svakodnevom funkcionisanju imao od strane svojih navijača kupovinom sezonskih ulaznica bila je nemerljiva i imaće još veći značaj u narednoj sezoni!

Crvena zvezda koja je i za ovu sezonu oformila tim u skladu sa mogućnostima, ambicijama kluba i jačini takmičenja u kojima učestvuje, će u narednoj sezoni svoje mečeve igrati u “Štark Areni” i hali “Aleksandar Nikolić” u Beogradu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Prodaja sezonskih ulaznica za takmičarsku sezonu 2021/2022 obavljaće se isključivo na štandovima ispred sedišta kluba na Malom Kalemegdanu i putem online naručivanja, a kompletne cene svih sezonskih ulaznica uz sve precizna objašnjenja i detalje biće objavljene tokom naredne nedelje na zvaničnom sajtu i svih društvenim platformama kluba“, zapisano je u saopšetnju kluba sa Malog Kalemegdana.

Danas.rs