Zvezda pronašla RASPUCANOG napadača Standarda! Kompani ponudio za njega 3.000.000, biće teško dovesti ga

Crveno-beli konkurišu za dovođenje Džeksona Muleke

Zahuktava se trka Zvezdinog sportskog sektora za angažovanjem napadača ozbiljne klase, a prema pisanju belgijskog portala DH srpski šampion se nalazi u konkurenciji ozbiljnih timova za dovođenje napadača Standarda Džeksona Muleke (22).

U pitanju je mladi špic iz Konga, koji se proletos raspucao u Kasimpaši, gde je postigao 12 golova i ostvario pet asistencija na samo 14 mečeva.

Idealno se uklapa u profil napadača za kojim se traga na Marakani ovog leta, jer poseduje brzinu i pored same pozicije špica može da pokrije i mesta oba krila.

Ipak, ovo će biti veoma težak zadatak za crveno-bele, s obzirom da su interesovanje za igrača pokazali Galatasaraj, Bešiktaš, Trabzon i Anderleht, ali i engleski Barnli, koji je prema navodima istog izvora već ponudio klubu iz Liježa 3.000.000 evra za Muleku.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Vensan Kompani jedobro upoznat sa kvalitetima igrača, voleo bi da ga vidi u svojim redovima, ali ostaje da se vidi da li igrač ima ambicije da igra u Čempionšipu naredne sezone.

Belgijanci pišu da ta ponuda zadovoljava Standard, ali da postoji raumimoilaženje između onoga što traži sam igrač i onoga što trenutno nudi Barnli.

Sa druge strane, Crvena zvezda je u ovom trenutku ima mogućnost da izdvoji obeštećenje od 2.000.000 evra za napadača kojeg bude dovodila ovog leta. To bi ujedno i mogla da bude eventualna ponuda Standardu za Muleku.

Brzonogi fudbaler je u Belgiju stigao iz TP Mazembea u septembru 2020. godine za obeštećenje od 2.000.000 evra.

Muleka se nije snašao u Standardu, u prvoj sezoni je postigao 12 golova na 33 nastupa, a prošle jeseni je postigao samo tri na 21 meču. Zbog toga je usledila pozajmica u Kasimpašu, koja se ispostavila više nego plodonosnom za samog igrača.

Prema saznanjima Mozzart Sporta konkretne informacije s Markane po pitanju pojačanja iz špica napada mogle bi da budu poznate u toku sutrašnjeg dana.

Mozzartsport