Zvezda predstavila najveće pojačanje za narednu sezonu

Ubeđen u uspešnu sezonu.

Najveće letnje pojačanje FK Crvena zvezda je vezista koji je stigao PAOK-a Hoze Alberto Kanjas. Španac se obavezao na dvogodišnju vernost zvanično najboljem klubu Superlige i zvanično je predstavljen.

Mitar Mrkela je zadovoljan posle završenog transfera i ima bvelika očekivanja od Španca.

- Radi se o igraču koji ima iskustvo igranja u jakim ligama. Dobro razume igru i čita je, a sjajno zna da započne akciju iz faze odbrane. Verujem da će biti veliko pojačanje za nas - rekao je sportski direktor crveno-belih.

Hoze Alberto Kanjas je izneo prva iskustva po dolasku u Crvenu zvezdu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Zahvalio bih se sportskom direktoru na lepim rečima. Mnogo mi je drago da sam ovde, saigrači i trener su me sjajno prihvatili u Austiriji. Nadam se da cu pokazati svoje sposobnosti na terenu - istakao je Španac.

O Zvezdi je čuo dosta od bivšeg saigrača u PAOK-u.

- Konstantno sam u kontaktu sa Prijovićem koji mi je rekao da mogu da mu se obratim za sve sto mi treba. Voleo bih da ga ugostim na nekoj Zvezdinoj utakmici.

Hoze Antonio Kanjas

Foto: Srbija Danas

Španac je vagao između više klubova.

- Imao sam i drugih ponuda, ali kad sam dobio Zvezdinu nije bilo dileme. Ovo je klub sa velikom istorijom, a želim da pokazem da zaslužujem ovaj dres - istakao je Kanjas.

Postavlja se pitanje zašto nije produžio ugovor sa PAOK-om i koji od dva kluba ima veće šanse da uđe u Ligu šampiona.

- Dobio sam ponudu da produžim ugovor, ali mi se nije svidela. Verujem da je dolazak u Zvezdu dobra odluka. Ovde ima mnogo dobrih igrača, sjajan plan i znam da ćemo se boriti da dođemo do ciljeva.

Hoze Alberto Kanjas

Foto: Srbija Danas

Broj na dresu 87 ima simboliku za Španca.

- To je godina kada sam rođen i taj broj mi je doneo sreću prošle godine - rekao je Kanjas.

srbijadanas