Zvezda pred najtežim izazovom na pripremama (FOTO)

Posle jučerašnje pobede nad nemačkim četvrtoligašem Vaker Nordhauzenom (2:0), Crvena zvezda već sutra igra i drugi kontrolni meč na pripremama u Antaliji.


Ovoga puta, rival će joj biti znatno jači, Austrija iz Beča, a utakmica je na programu u sredu u 15 časova, uz TV prenos i na TV Arena Sport i na Zvezdinom YouTube kanalu.
Dan uoči ovog meča, za klupski sajt govorio je štoper crveno-belih Srđan Babić.

''Čekaju nas sada jači protivnici, već u sredu igramo protiv Austrije iz Beča koja je ozbiljan rival. Gledaćemo i mi i oni da se što bolje pripremimo za nastavak prvenstva, a sa druge strane i rezultat je važan, iako je pripremni deo'', istakao je Babić.

Posle duela sa Austrijom, slede i mečevi sa Ludogorecom, Rabotničkim i Mariborom do kraja priprema u Turskoj.

''Sve su to kvalitetne ekipe i pokušaćemo da pobedimo sve. Tako treba da razmišljamo i ako uđemo u nastavak sezone na pobedničkom koloseku, verujem da neće biti većih problema, jer smo pokazali da smo dominantni u našem prvenstvu'', naglašava Babić.
Dosadašnjim tokom priprema je zadovoljan, kao i sopstvenim učinkom.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

''Sve ide kako treba, ono što smo planirali, to i ostvarujemo. Na Kipru je bila samo jedna utakmica, akcenat je bio na fizičkoj pripremi i radu, ne mogu reći bez lopte, jer je bilo dosta rada i s loptom, ali je bilo malo zahtevnije.
Sada je više pažnje posvećeno usavršavanju taktičkih detalja kako bismo došli do željenog nivoa i da poboljšamo sve što možemo u našoj igri. Pokušaćemo da sve zamisli trenera sprovedemo na terenu i da dobrim proverama, i dobrim rezultatima, dođemo do željene forme za nastavak sezone.

Zadovoljan sam radom i treninzima, nadam se da ću iz meča u meč delovati sve bolji. Prvi cilj da se što bolje fizičkim pripremim i ako to uradim kako treba, neće biti problema'',
 zaključio je Babić.

Sportske