Zvezda poslala Radulovića na pozajmicu u Novi Sad

Talentovani fudbaler igraće za Mladost GAT

Crvena zvezda odlučila se da pošalje Andriju Radulovića na pozajmicu, nakon što ovaj fudbaler nije uspeo da se izbori ni za mesto na pripremama koje klub trenutno ima u Sloveniji za novu takmičarsku godinu.

Ovaj momak tako će pokušati da se izbori za minutažu i eventualni povratak u crveno-beli dres kroz nastupe u novajliji u Superligi Srbije, ekipi Mladosti GAT, prenosi Mozzart Sport.

Fudbaler je bio velika želja i subotičkog Spartaka, ali su u klubu sa stadiona "Rajko Mitić" ipak procenili da je po njega bolje da zaigra u Novom Sadu.

U jednom momentu su u Zvezdi čak razmišljali da od ofanzivnog veziste naprave levog beka koji bio neka vrsta ispomoći Milanu Rodiću, ali se od toga odustalo, pošto Radulović nije uspevao da se privikne na nove zahteve.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Posle odličnih igara u omladinskom timu, Radulović je prvi put zaigrao za seniore tokom 2020. godine, uspeo je da dođe i do prvenca protiv Radnika iz Surdulice, ali je zatim imao teško vreme zbog problema sa mononukleozom, pregovora oko novog kluba i svega ostalog. U poslednjih šest meseci imao je zaista minimalnu minutažu.

Telegraf.rs