Zvezda poslala petoricu igrača na “kaljenje” u Grafičar

Zvezda poslala petoricu u Grafičar.

U pitanju su igrači koji izlaze iz omladinske selekcije crveno-belih

Doveo je Grafičar pre nekoliko dana iskusnog Luisa Ibanjeza za bitke koje će voditi u Prvoj ligi Srbije, a u petak su od Crvene zvezde dobili još petoricu fudbalera na pozajmicu!

Reč je o omladincima Davidu Petroviću, Nikoli Kneževiću, Mateji Bačaninu, Nikoli i Jovanu Mituljikiću - momcima koji će ove sezone prvi put "okusiti" seniorski fudbal s ciljem da se u što skorije vreme priključe Zvezdinom prvom timu.

Posle odlične sezone koju imam iza sebe, vreme je za dalji napredak. Zahvalan sam što sam dobio priliku u prvom timu Grafičara, jer pre svega vidim ovo kao veliku šansu da se nametnem za ekipu Dejana Stankovića. Mnogo igrača je baš preko Grafičara stiglo i do prvog tima crveno-belih, a to za mene predstavlja samo dodatni motiv u daljem radu - rekao je Nikola Knežević koji je dao 21 gol u omladinskoj ligi.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Mateja Bačanin je nekoliko puta sedeo na klupi seniorskog tima Crvene zvezde, ali nije dobio priliku da debituje, sada će se za dres kluba koji mu je u srcu, boriti u Grafičaru.

Zaista mi je veoma drago što sam dobio priliku da od ove sezone nosim dres Grafičara. To za mene predstavlja veliku priliku da se kroz rad u razvojnom timu nametnem i za prvi tim Crvene zvezde. San mi je da zaigram na Marakani, tako da ću dati svoj maksimum u narednom periodu - istakao je Bačanin.

Grafosi vredno treniraju pod komandom Boška Đurovskog, a uskoro ih očekuje i odlazak na pripreme na Zlatibor.

Telegraf.rs