Zvezda poslala perspektivnog štopera na pozajmicu

Andrej Đurić se u potrazi za minutažom seli u Domžale

Neprikosnoven je Aleksandar Dragović, i dalje je tu Strahinja Eraković, ugovor je produžio Radovan Pankov, moguće je da dođe još jedan centralni bek...

Zbog svega navedenog crveno-beli su odlučili da supertalentovanog štopera Andreja Đurića proslede na pozajmicu u narednih šest meseci.

Pominjalo se da bi Andrej Đurić, momak rođen 2003. godine, mogao u Novi Pazar, ali prema saznanjima Mozzart Sporta talentovani defanzivac će narednih šest meseci provesti u Domžalama.

Posao je praktično već dogovoren, pristanak je dao i igrač koji se trenutno nalazi u Staroj Pazovi gde se priprema za Prvenstvo Evrope u Slovačkoj.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Očekuje se da slovenački klub uskoro oblodani pozajmicu i pohvali se značajnim pojačanjem. Veruju u Ljutice Bogdana da će u Sloveniji Andrej Đurić imati sve preduslove da nastavi igrački rast, i potom se vrati na Marakanu kao igrač sposoban da konkuriše za startnu postavu.

Prošle godine Domžale je slovenački šampionat završilo na četvrtoj poziciji. To je klub koji je poznat po davanju šanse mladim igračima, tako da će Đurić imati mogućnost da pokaže šta zna.

Prema saznanjima Mozzart Sporta ne postoiji klauzula o otkupu. Nisu želeli u Crvenoj zvezdi da razmišljaju o toj opciji, pošto imaju velika očekivanja od Andreja Đurića u budućnosti.

Domžale će samo preuzeti platu rođenog Beograđanina, koja nije velika. Andrej Đurić je bio kapiten talentovane „klase 2003“.

Na Marakani je praktično od pionrskih dana, gde se profilisao kao jedan od projekata kluba. Imao je zapaženu rolu u Grafičaru, potom je prekomandovan u prvi tim. Međutim, tokom proleća je odigrao samo pet minuta.

Zajednička procena je da će napredovati kroz mečeve u ligi koja je slična srpskoj.

Mozzartsport