Zvezda poslala najvećeg talenta u Novi Sad!

Fudbaler koji je jesenas nastupao za Grafičar pronašao je novu sredinu

Mnogo nade polaže Crvena zvezda u budućnost sjajnog Jovana Mituljikića, ali i njegovog brata blizanca Nikole, koji su sjajnim partijama jesenas u Grafičaru privukli pažnju šire fudbalske javnosti.

Upravo su takve brojke i statistike, kao i igra na terenu omoguće Jovanu da nastavi svoj put dalje. Talentovani ofanzivni vezista dogovorio je saradnju sa ekipom Mladosti GAT iz Novog Sada, što će reći da će se na proleće kaliti u Superligi Srbije.

Crvena zvezda poslala je Jovana na pozjamicu do kraja sezone, a rođen je 2003. godine u Beogradu. Već je upisao nastupe i za mlađe kategorije reprezentacije Srbije.

Jovan je jesenas postigao šest golova u dresu Grafičara i pomogao mu da se domogne solidnog drugog mesta u Prvoj ligi Srbije. Upravo ono garantuje direktan plasman u viši rang, pa će biti zanimljivo videti da li će klub iz Beograda uspeti da se adaptira bez svog ponajboljeg igrača.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ovo nije prvi put da Zvezda šalje svoje talente put novosadske Mladosti GAT, pošto je prethodnog leta tamo poslala i Andriju Radulovića. Mladi veznjak prethodno je bio alternativa Milanu Rodiću na mestu levog beka.

Telegraf.rs