Zvezda pomogla OFK Beogradu! Milioni stižu na Karaburmu

Apel Romantičara su prepoznali crveno-beli

Nekadašnji velikan jugoslovenskog i srpskog fudbala, ekipa OFK Beograda, nije ni blizu onog tima koji je nekada bio konkurentan na ovim prostorima, pa je trenutno u Srpskoj ligi i više nego ikad traži pomoć kako bi mogao da funkcioniše na pravi način.

Tako, navijači i ljubitleji kluba su apelovali na sve koji mogu da pomognu, a glas "Romantičara" stigao je i do Crvene zvezde koja je pružila novčanu pomoć.

- Javni apel navijača i ljubitelja OFK Beograda stigao je do FK Crvena zvezda koji je kao aktuelni šampion doneo odluku da pomogne akciju i donira 1.000.000 dinara na račun udruženja KPO 1994. Na osnovu razgovora sa predstavnicima KPO 1994, Crvena zvezda je donela odluku da sve prošlogodišnje pozajmice prema OFK Beogradu, u ukupnom iznosu od 5.971.000 dinara, preinači u trajne donacije. Ovim putem se zahvaljujemo FK Crvena Zvezda na donacijama i prepoznavanju borbe za spas kluba! Dalja upotreba svih dosadašnjih donacija biće javno prikazana na KPO stranicama - navodi se u objavi na zvaničnoj Instagram stranici kluba.

(Telegraf.rs)