Zvezda pomaže sa 500.000 evra ostalim klubovima

Cilj jasan - titule ili borba za titule u svim sportovima

Nebojša Čović će se posvetiti košarci, a brigu o Sportskom društvu Crvena zvezda preuzeće generalni direktor Zvezdan Terzić.

Generalni direktor crveno-belog fudbalskog kluba danas je i zvanično izglasan za predsednika Upravnog odbora SD Crvena zvezda i odmah obećao pomoć ostalim sekcijama.

Prem Terzićevim rečima, fudbalski klub će ubuduće svake godine izdvajati 500.000 evra za pomoć manje profitabilnim sportovima u Zvezdinom sportskom društvu. Pored toga…

Obezbedićemo novog sponzora za sportsko drustvo. Otvorićemo našu televiziju za promociju ostalih sportova. Omogućićemo prostor na našoj televiziji za reklamu potencijalnih sponzora drugih klubova. Stavićemo na raspolaganje određeni reklamni prostor na led displej tablama za sponzore drugih klubova na fudbalskim utakmicama. Na svaki drugi način ćemo sve naše resurse staviti na raspolaganje ostalim klubovima, pre svega u organizaciji i menadzmentu”, naveo je Terzić u pozdravnom govoru.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

A što se tiče ciljeva, Terzić je vrlo jasan – titule u svim sportovima. Ili bar da Zvezdini klubovi budu konkurentni i borbi za titule.

Mi smo ogromna porodica od velike važnosti za čitavu drzavu, a pogotovu za mlade koji se identifikuju sa Crvenom zvezdom, i kroz Zvezdu pronalaze svoj identitet pobednika.  Zbog toga imamo obavezu da u svakom smislu unapređujemo rad sportskog društva, pre svega na zadovoljstvo naših navijača… Mi iz fudbalskog kluba kao najvećeg kluba u okviru društva, imamo i dužnost i obavezu da vodimo i pomognemo svima onima koji te mogućnosti nemaju”, dodao je Terzić.


Mozzartsport