Zvezda pokreće do sad NEVIĐEN projekat!

Crveno-beli nastavljaju da postavljaju temelje za budućnost i buduće generacije

Fudbaleri Crvene zvezde furiozno su krenuli u novu sezonu Superlige Srbije. Tri pobede iz tri kola su nešto što može da raduje trenera Baraka Bahara onoliko koliko i efikasnost, pošto su crveno-beli na svakom meču dali barem četiri gola.

Ove sezone će Zvezda nastupati i u grupnoj fazi Lige šampiona, a koliko crveno-beli vode računa o budućnosti govori i novi projekat koji pokreću, a koji je dosada neviđen na području Srbije. Time klub želi da dokaže da mu je stalo do novih generacija.

Reč je o takozvanoj Elitnoj kući Crvene zvezde, koja za cilj ima razvoj top talenata za prvi tim. Već je odabrano 16 najtalentovanijih igrača koji će biti u pomenutoj elit-grupi, a interesantan će biti njihov dalji način usmeravanja.

Svi oni će živeti u zajedničkom klupskom hotelu, bez obzira na to da li dolaze iz Beograda ili ne. Imaće posebnu ishranu pod kontrolom nutricioniste, a u teretani će imati poseban program, kao i posebne časove teorije i analize utakmica.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

To nije sve, za njih će biti organizovani i specijalni treninzi i dopunski rad za sve koji su zainteresovani.

Zauzvrat, klub traži disciplinu, posvećenost, odgovornost, otvorenost i poverenje, kao i poštovanje autoriteta, timski duh, fer plej, samostalnost, vođenje sportskog načina života i odricanje. Ističe se da škola neće biti zapostavljena i da će se raditi na razvoju na području jezika (pre svega engleskog).

Iz Zvezde uveravaju da će se raditi na poboljšanju fizičkih performansi igrača, kao i na tehničkom i taktičkom usavršavanju, a ujedno i na mentalnom gde fudbaleri treba da shvate koja je odgovornost nastupa za crveno-bele.

(Telegraf.rs)