Zvezda podelila sezonske ulaznice

Crveno-beli oduševili medicinske readnike

Fudbalski klub Crvena zvezda podelio je danas sezonske ulaznice zaposlenima iz Opšte bolnice Pančevo, koji su se tokom akcije prijavili i izrazili želju da uživo prate mečeve crveno-belih na stadionu Rajko Mitić.

Desni bek crveno-belih Milan Gajić, rođeni Pančevac, podelio je 50 sezonskih ulaznica i obradovao sugrađane.

Velika čast mi je što sam danas ovde. Ovi ljudi se svaki dan trude, za sve nas, građane i sportiste, meni pomažu da se bavim fudbalom. Vremena su teška, ali oni su tu da nam olakšaju i uliju sigurnost radom, zalaganjem i svakodnevnim naporom da kovid virus postane prošlost. Iako je lep gest, povod nije, nadam se da se više nećemo družiti u ovim okolnostima, već da ćemo se videti na stadionu i radovati uspesima Zvezde - istakao je Gajić.

Zvezda je u Pančevu još jednom pokazala da je društveno odgovoran klub i nastavila akciju organizovanu još u aprilu.

Ulaznice su uručene direktoru bolnice Slobodanu Ovuki.

- Svako priznanje za naš rad na društvenom planu imponuje, pogotovo kada stiže od šampiona kakav je Crvena zvezda. Suvišno je govoriti o veličini crveno-belih, a nama je ovo satisfakcija, daje nam snagu, volju i htenje da se izborimo sa bolešću koja je napala ceo svet. Ovakav gest nije čest u našim životima i svako priznanje nam mnogo znači. Osećamo se pobednički i šampionski u društvu Crvene zvezde. Svi u mojoj porodici navijaju za crveno-bele i jedva čekam da opet sa sinovima dođem na utakmicu. Nadam se da ćemo imati što manje posla i što više uspeha - rekao je Ovuka.

Telegraf.rs