Zvezda počela podelu paketića bebama

Zvezda počela podelu paketića bebama

Crvena zvezda, u saradnji sa kompanijom "Mocart", pokrenula je akciju darivanja novogodišnjih paketića najmlađim članovima kluba, rođenim u 2020. godini

U nedelju je mališane uz delegaciju crveno-belih obradovao i bivši igrač Zvezde Slavoljub Srnić, koji se sa velikim zadovoljstvom pridružio akciji.

U Zvezdinoj akciji svi su sa oduševljenjem i osmehom pozdravili junaka meča protiv Kelna i Deda Mraza.

"Veliko mi je zadovoljstvo što sam učestvovao u današnjoj akcija, koja je posvećena najmlađim članovima. Crvena zvezda je još jednom pokazala koliko je veliki klub i da se u i situaciji u kojoj se trenutno nalazimo brine za sve članove našeg društva.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Posle fenomenalna akcije koja je organizovana tokom karantina, ovo je još jedan lep gest Crvene zvezde, siguran sam da će mališanima ovo biti jedna lepa uspomena na voljeni klub", istakao je Slavoljub Srnić.

Crvena zvezda će u narednim danima nastaviti podelu novogodišnjih paketića i obilaziti osim Beograda i ostale gradove širom Srbije u želji da svim mališanima dostavi poklone koje je Crvena zvezda pripremila za nih.

"Naš klub još jednom je pokazao da misli na sve svoje članove, uključujući i bebe rođene u 2020. godini, koje će u budućnosti predstavljati veliku podršku našem klubu na stadionu 'Rajko Mitić'", rekli su iz Zvezde.

B92