Zvezda otputovala na pripreme, evo ko je na spisku a ko fali

Crveno-beli će u Turskoj odigrati četiri kontrolna meča

Fudbaleri Crvene zvezde otiputovali su u četvrtak oko podneva na zimske pripreme u Antaliju, gde će ostati sve do 3. februara!

Prvi deo priprema biće bazičan, odnosno namenjen fizičkoj pripremi, dok će drugi deo biti namenjen za kontrolne mečeve. Za to vreme crveno-beli će odmeriti snage sa Mariborom, Laskom, Šahtjorom iz Donjecka i Šahtjorom Soligorsk.

Trener Dejan Stanković je na pripreme poveo 29 igrača. U pitanju su:

Zoran Popović, Miloš Gordić, Stefan Marinković, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Aleksandar Dragović, Strahinja Eraković, Radovan Pankov, Andrej Đurić, Milan Rodić, Seku Sanogo, Njegoš Petrović, Nenad Krstičić, Veljko Nikolić, Nikola Stanković, Mirko Ivanić, Petar Stanić, Slavoljub Srnić, Aleksandar Katai, Filipo Falko, Andrija Radulović, Nikola Mituljikić, Jovan Mituljikić, Ohi Omojuanfo, Milan Pavkov, Luis Dioni, Rišairo Živković, Marko Lazetić i Ibrahim Mustafa.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Stanković za sada neće moći da računa na Milana Borjana, Vladimira Lučića i Aksela Bakajoka koji su pozitivni na korona virus, kao i na Gelora Kangu i El Fardu Bena koji nastupaju na Afričkom kupu nacija za svoje reprezentacije.

(Telegraf.rs)