Zvezda ostala verna Gazpromu! Potpisan novi ugovor o saradnji

Ova ruska kompanija ostaje generalni sponzor srpskog šampiona

Više od decenije dresove Crvene zvezde, kao i stadion Marakanu, krasi ime sponzora Gasproma. Ruska kompanija je došla u veoma teškom trenutku, dok je odlučila i da ostane, pa je tako potpisala novi ugovor sa klubom iz Srbije.

Gasprom i Crvena zvezda su sklopili novi ugovor o saradnji, prema kom će kompanija i dalje zadržati status generalnog sponzora srpskog šampiona.

Osim reklamne promocije brendova Gasproma, sporazumom je predviđeno i proširenje partnerstva u razvoju omladinskog fudbala i učešće ekipa Crvene zvezde u prijateljskim utakmicama sa ruskim klubovima.

Povodom saradnje se oglasio i generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, koji je istakao da je veoma zadovoljan produžetkom ugovora.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Crvena zvezda ima sponzora koji je bio uz klub u najtežim i najlepšim vremenima našeg postojanja. Kada je Zvezdi bilo najteže, uz nju je bio i Gasprom njeft. Podigli smo se, ustali i ponosno gledamo u lice Evrope sa 34. mesta na UEFA rang listi. Ne samo veličina naših kompanija, već i bratski odnosi naših naroda utiču na to da našoj saradnji praktično nema kraja - rekao je Terzić.

(Telegraf.rs)