Zvezda odustala od veziste iz Šerifa, crveno beli dovode reprezentativca SRBIJE!?

Javlja TV Arena Sport

Uzbudljiv poslednji dan prelaznog roka za navijače Crvene zvezde. 

Nemanja Motika je stigao kao vrhunski potencijal, a kako javlja TV Arena Sport crveno-beli dres bi uskoro mogao da zaduži i povremeni reprezentativac Nemanja Radoja.

Preduslov je da Radoja do kraja dana raskine ugovor sa Levanteom nakon čega bi bez vremenskog ograničenja mogao da dovrši pregovore sa šampionom Srbije.

Podsetimo, Zvezda je ovog januara prodala Njegoša Petrovića Granadi, a iako je dugo pod lupom bio Edmund Ado iz Šerifa možda se potraga za zadnjim veznim završi baš na nekadašnjem fudbaleru Vojvodine.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Stigao bi kao slobodan igrač, dok je Šerif za Ada tražio oko 2.000.000 evra s tim da se Zvezda nadala da će spustiti cenu.

Radoja je ove sezone odigrao 11 utakmica za Levante, sakupivši na terenu 633 minuta. Ali Primera je ipak Primera, a Radoja je njen standardan učesnik još od 2014. godine kada je iz Novog Sada otišao u Seltu.

Zvezdin prvi pik ove zime bio je Edmund Ado, ali kako se u celu priču umešao i danski Midtjiland, crveno-beli su počeli da osmatraju i druge opcije. A ako Radoja zaista postane slobodan igrač svakako je primamljiva opcija.

Mozzartsport