Zvezda odbila MILIONSKU ponudu za igrača koji je igrao samo “5 minuta” ove sezone

Crveno-beli stopirali prodaje dvojice mladih igrača

Svako doba nosi svoje izazove, a Crvena zvezda je rešenje za punjenje klupske kase poslednjih godina pronašla u prodajama mladih igrača, pa su tako iz Ljutice Bogdana odlazili Marko Lazetić, Njegoš Petrović, Željko Gavrić, Dejan Joveljić, Aleksa Terzić, Uroš Račić...

Međutim, za Nikolu Stankovića Andreja Đurića, procena je na Topčiderskom brdu, još je rano, pa su prve ponude za Zvezdine tinejdžere već odbijene.

I bar jednu nije bilo tako lako odbiti. Prema saznanjima Kurira francuski Lans je bio spreman da plati 1.500.000 evra za 19-godišnjeg centralnog veznog. Štaviše, poslao je i konkretnu ponudu, ali su je na stadionu „Rajko Mitić“ odbili.

Ne zato što mladog Stankovića prate još neki klubovi iz Evrope. O prodaji se nije ni razmišljalo, jer momak iz klase 2003. tek treba da dočeka svojih pet minuta u prvom timu, pa su u Ljutice Bogdana rešili da sačekaju, uvereni da će mu cena samo rasti.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

O ponudi za Stankovića – bez imena kluba – piše i Sportski žurnal uz dodatak da je kupcima iz inostranstva interesantan i 18-godišnji štoper Andrej Đurić, ali da je i na njegov odlazak spuštena rampa, jer se smatra da će, kao i Stanković, i on tek doneti i u sportskom i u finansijskom smislu.

Vrlo važno: ni sami igrači nisu zahtevali da odu, jer su uvereni da je ostanak na „Marakani“ u ovom trenutku njihovih karijera najbolja stvar za dalji razvoj.

Zvezda će svakako igrati Evropu i od toga očekuje osnovni prihod na leto, a u zavisnosti od rezultata planiraće se i dalji koraci.

Mozzartsport