Zvezda odbila 2 miliona od Bazela

I Zvezdan Terzić je potvrdio da postoji veliko interesovanje klubova za Pruceva

Crvena zvezda je odbila Bazelovu ponudu od dva miliona evra za fudbalera Jegora Pruceva, ali ruski mediji ističu da bi crveno-beli pristali na transfer ukoliko im ponude jedan milion više!

Portal "Sport 24" je čak kontaktirao i generalnog direktora crveno-belih Zvezdana Terzića koji je potvrdio da za krilnog fudbalera njegovog tima postoji interes.

PREPORUČUJEMO

Ne mogu da komentarišem konkretne predloge, ali imamo veliko interesovanje klubova iz Zapadne Evrope za Pruceva. Voleli bismo da ga zadržimo za Ligu šampiona - jasan je bio Terzić.

Prucev je u Zvezdu, inače, stigao u avgustu prošle godine za sumu od 900.000 evra. U prijateljskom meču protiv Zenita pokazao je sav svoj potencijal, dok je u Superligi povremeno dobijao šansu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Doduše, imao je pohvale od strane trenera Miloša Milojevića, posle priprema u Turskoj, kao jedan od dvojice igrača koji je odskočio.

Prucev ima drugačiju radnu etiku u odnosu na naše mlade. Bori se i radi utakmicu, nije mu sve u zabavi, uz to ima enormne fizičke predispozicije i izuzetno je nezgodan za čuvanje. Takođe, pokriva velik prostor i uz malo mirnoće će biti efikasniji.

(Telegraf.rs)