Zvezda objavila plan priprema

Crveno-beli će prvi deo priprema obaviti na Kipru, a drugi u Turskoj

Crvena zvezda je objavila plan zimskih priprema, koje će zvanično početi u nedelju 10. januara, kada je zakazana prozivka igrača. Zvezda će deo priprema odraditi na Kipru, a deo u Turskoj, i imaće četiri jake provere u prijateljskim mečevima.

Svakako najzvučnije ime među protivnicima jeste ukrajinski Šahtjor, učesnik Lige šampiona u ovoj sezoni, koji će u Turskoj igrati i protiv Partizana.

Dejan Stanković će u nedelju ujutru okupiti igrače koje ima na raspolaganju i koji su se prethodna dva dana testirali na Košutnjaku.

Potom će igrači imati i dva treninga, a u ponedeljak će otputovati na Kipar na kom će se zadržati do 18. januara kada će se rano ujutru vratiti za Beograd. Izvesno je da će na Kipru Zvezda odigrati i jednu prijateljsku utakmicu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Dva dana kasnije, planiran je odlazak u Tursku, na drugi deo priprema. Izabranici Dejana Stankovića će od 20. januara do 1. februara provesti u Turskoj i brusiti formu za izazove u Ligi Evrope, Superligi, kao i Kupu Srbije.

Uz sve to, fudbalere Zvezde očekuju četiri prijateljske utakmice. Provere su protiv: Slaska (22. januar), Ufe (25. januar), Maribora (28. januar) i Šahtjora (31. januar).

Po povratku iz Turske, fudbaleri Crvene zvezde će trenirati Beogradu, a potom nas očekuje meč sa Novim Pazarom u okviru 20. kola Superlige, čime će startovati prolećni deo sezone.

Utakmice Zvezde na pripremama

22. januar - Crvena zvezda - Slask

25. januar - Crvena zvezda - Ufa

28. januar - Crvena zvezda - Maribor

31. januar - Crvena zvezda - Šahtjor

(Telegraf.rs)