Zvezda neće igrati Kup Radivoja Koraća?!

U zavisnosti od pozitivne ili negativne odluke, pred medije će potom izaći i trener Duško Ivanović i igrači

Iako Kup Radivoja Koraća zvanično počinje sutra uveče u Nišu, Crvena zvezda i dalje nije donela konačnu odluku oko nastupa u borbi za prvi domaći trofej u sezoni.

Razlog je, kako su već naveli, taj što Košarkaški savez Srbije i dalje nije reagovao povodom nenastupanja Partizana u završnici Košarkaške lige Srbije za prethodnu sezonu.

Crvena zvezda čekaće do poslednjeg trenutka kako bi saopštila javnosti da li će ili neće zaigrati u Nišu. Zbog toga je večeras od 18.00 časova sazvana konferencija za medije na kojoj će se obratiti predsednik kluba, Nebojša Čović, u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Klub je istakao da će tada biti obelodanjena odluka o tome da li će Zvezda zaigrati u Nišu ili ne, a da će u zavisnosti od toga da li ona bude pozitivna ili ne, posle toga pričati i trener Duško Ivanović i dvojica igrača.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Podsetimo, Crvena zvezda ako bude nastupila, svoj prvi meč igra u četvrtak od 21.00 čas protiv Borca iz Čačka. Nije jasno šta bi se desilo da dođe do otkazivanja crveno-belih u poslednji čas, odnosno da li bi umesto njih upao neki "zamenski" tim ili bi Čačani samo prošli dalje bez borbe.

(Telegraf.rs)