“Zvezda ne napada samo ABA već i sam vrh Evrolige”

Predsednik Zvezde otkrio nikad veće ambicije crveno-belih

Predsednik KK Crvena zvezda, Nebojša Čović je naglasio da je napravljen respektabilan tim za novu sezonu i da su ambicije mnogo veće nego prethodnih godina.

Zvezda je u pripremnom periodu pokazala ozbiljnu snagu pobedivši ubedljivo gotovo sve rivale.

- Zvezda je ove godine, mislim da ćemo sklopiti kockice, napravila respektabian tim, probaćemo ne samo da uzmemo ABA ligu, već da napadnemo i sam vrh Evrolige! I to otvoreno kažem!

- Pozivam, Zvezdašku javnost da vidi kako će nam podmetati i lomiti noge. Naročito obatite pažnju kakve muke i probleme ćemo imati sa finansijama - rekao je Nebojša Čović gostujući u jutarnjem programu TV Prva.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

S obzirom na kvalitet prvotimaca, znanje Saše Obradovića, kao i igre u pripremnim utakmicama ambicije o kojima je govorio Čović imaju puno pokriće.

Ove godine dovedena su zvučna pojačanja od Korija Voldena, Džordana Lojda, Lengston Hol, Duop Rit, i Emanuel Teri, uz iskusnog Marka Simonovića, Branka Lazića, Jagodić Kuridžu, kao i starosedeoce Davidovca, Dorbića, Simanića i novajlije Uskokovića i Radanova, Zvezda stvarno ima najozbiljniji tim u regionu.

Telegraf.rs