Zvezda nastavlja pravim putem, ulaganjem u BUDUĆNOST!

Reč je o članovima Zvezdine elitne grupe

Crvena zvezda je na svom klupskom sajtu objavila da je produžila ugovore sa trojicom mladih fudbalera. Radi se o Veljku Vukojeviću, koji je protiv Trajala u Kupu debitovao za seniorski tim, Bratislavu Mariću, koji trenutno nastupa za Grafičar kao pozajmljen igrač i Luki Zariću koji je potpisao i prvi profesionalni ugovor.

Vukojević i Zarić potpisali su trogodišnje ugovore, dok se Marić obavezao na vernost aktuelnom šampionu Srbije do leta 2025. godine.

Predsednik Zvezde Svetozar Mijailović istako je da je ovo za pomenute mlade igrače veliki dan.

Reč je o članovima Zvezdine elitne grupe, o kojoj klub i akademija posebno vode računa. To je pravi odnos, jer kroz pomenuti projekat želimo da kompletno osposobimo mladog čoveka za fudbal, ali i život. Verujem da će momci opravdati poverenje koje im je klub pružio uz želju da potpišu još mnogo ugovora i imaju blistave karijere i da izrastu u velike ljude - rekao je Mijailović.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Sa druge strane direktor Omladinske škole kluba iz Ljutice Bogdana, Nikola Jevtić, naveo je da su mladi fudbaleri svojim trudom i zalaganjem na terenu zaslužili ugovore.

Tokom jeseni smo pokazali koliko računamo na mlade fudbalere i kakva ih blistava budućnost čeka, pa se nadam da će u prvom timu biti sve više igrača stasalih u Omladinskoj školi. Vukojević je imao odličnu polusezonu i debitovao za prvi tim, uz nadu da će se na proleće izboriti za veću minutažu. Marić je ove jeseni igrao za Grafičar, veći deo utakmica je bio starter i time je zaslužio produžetak ugovora. Zarić je standardan reprezentativac i mlađi kadet Crvene zvezde, a nadam se da će uskoro postati i prvotimac - rekao je Jevtić.

(Telegraf.rs)