Zvezda našla zamenu za GALVEZA, štoper blizu potpisa (FOTO)

Krajem prošle nedelje se najavljivalo ozvaničenje prvog Zvezdinog pojačanja za novu sezonu, trebalo je to da bude Španac Alehandro Galves iz Rajo Valjekana, čiji se dolazak u Beograd očekivao ovih dana, međutim on je iznenada odustao od te namere i sada se čeka njegov konačan odgovor, možda se još jednom predomisli...


''Žurnal'' danas prenosi da se pojavila informacija i o ponudi Granade za njegove usluge, kao i da je Galves posumnjao i u Zvezdine platežne mogućnosti, pa je zbog svega toga došlo do zastoja.
S obzirom na novonastalu situaciju, u Zvezdi sada moraju da razmišljaju i o drugim opcijama.


Navodno, sada u prvi plan izbijaju slovenački štoper  Luka Krajnc iz Frozinonea i Slovak Norbert Đomber iz Peruđe.


Ali, za razliku od Galvesa, pomenuta dvojica igrača su pod ugovorima sa svojim klubovima, pa bi šampion Srbije morao da pregovara i o visini obeštećenja.


Đomber ima 26 godina, Krajnc je dve godine mlađi, ali njegov ugovor važi godinu dana duže, do 2022. godine, u odnosu na defanzivca Peruđe koji je ugovorom vezan do juna 2021.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u


Za razliku od Krajnca, koji je ove sezone odigrao samo devet mečeva za Frozinone, Đomber je mnogo više igrao, upisao je čak 31 nastup za Peruđu, postigao jedan gol, uz dve asistencije.

Sportske.net

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: