Zvezda najavljuje nešto VELIKO: Javnost će znati sve o organizovanom napadu na nas u Podgorici

Predsednik Zvezde Nebojša Čović sprema veliko obraćanje javnosti

KK Crvena zvezda objavio je novo saopštenje, ovaj put sa rečima zahvalnosti Evroligi, evroligaškim klubovima i klubovima ABA lige na čestitkama povodom titule regionalnog takmičenja.

Klub je naveo da duguje veliku zahvalnost navijačima, uz opasku da će se oglasiti još jednom povodom svih nereda.

Saopštenje prenosimo u celosti:

- KK Crvena zvezda mts okitio se u ponedeljak 22.04.2019. godine četvrtom titulom regionalnog prvaka, i na impresivan način došao do pehara koji je označen kao osnovni i glavni cilj za ovu sezonu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Titula ABA lige je po prvi put proslavljena pod svodovima dvorane „Aleksandar Nikolić", naredne dane nakon osvojenog trofeja i povratka u Evroligu, KK Crvena zvezda mts će posvetiti proslavi ovog velikog i potpuno zasluženog uspeha, koji je izvojevan sa koš razlikom od 88 poena u 5 utakmica finala!

Klub se ovom prilikom javno zahvaljuje na čestitkama svim klubovima ABA lige, takođe i Evrolige koje su nam uputili nakon finala i zasluženo osvojene titule.

Takođe, ogromnu zahvalnost dugujemo našim navijačima koji su napravili fantastičnu atmosferu i vodili tim do velikih pobeda u finalnim utakmicama, i pružali veliku podršku klubu, igračima i stručnom štabu tokom teških trenutaka u Podgorici koji su najmanje imali veze sa košarkom i sportom.

Takođe, svesni da pojedinci i „moralni čistunci" pokušavaju u ovim trenucima da umanje ovaj veliki uspeh tima pojedinim dešavanjima pre pete utakmice, klub saopštava da će u narednim danima na konferenciji za medije do najsitnijih detalja informisati javnost o svim događajima, ličnostima i njihovim ulogama u nemilim scenama koje su pratili finalnu seriju, počev i na prvom mestu od organizovanog napada na delegaciju KK Crvena zvezda mts u Podgorici, pa sve do smišljene provokacije publike od strane pojedinaca iz delegacije KK Budućnost u hali "Aleksandar Nikolić” u cilju neodržavanja pete utakmice!

O terminu konferencije za medije KK Crvena zvezda mts će obavestiti javnost u najkraćem roku - zaključuje se.

Telegraf.rs