ZVEZDA NA MUKAMA: Stigla višemilionska ponuda za Bena (FOTO)

Crvena zvezda je zaradila veliki novac tokom jesenjeg nastupa u Ligi šampiona, a novi milioni evra pristižu i tokom zimske pauze.

Crveno-beli su već prodali Miloša Degeneka Al Hilalu za 3.6 miliona, plus Krstičića za 500.000 i Nemanju Milića za 150.000 evra.

Međutim, ono najbolje tek bi moglo da usledi.
Naime, ''Novosti'' večeras prenose da su iz Crvene zvezde dobili potvrdu kako je stigla ponuda od četiri miliona evra za El Fardua Bena, i to od jednog kineskog kluba! Podsetimo, Ben je od strane generalnog direktora Zvezdana Terzića označen kao jedan od igrača koji nisu na prodaju, po želji trenera Vladana Milojevića, ali pitanje je da li će na Marakani odoleti ovoj zaista primamljivoj ponudi.

I ne samo to, isti izbor navodi da za Bena postoji interesovanje i od strane bogatih Arapa, pa ako uđu u trku sa KInezima, cena Zvezdinog fudbalera mogla bi i dodatno da poraste.

Videćemo narednih dana kakav će biti rasplet ove priče, a sve to nestrpljivo čeka i Aleksa Vukanović, najbolji strelac jesenjeg dela Superlige i dosadašnji fudbaler Napretka.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ukoliko Ben ode iz Zvezde ove zime, Vukanović bi bio odlična zamena, mada i ne mora da znači da njegov transfer zavisi od Benovog odlaska.
U svakom slučaju, ovaj 26-godišnji fudbaler je pred vratima ''Marakane'', a Zvezda je blizu novog pojačanja.

Sportske.net