Zvezda mu letos nije dala para koliko je tražio a sad je najbolji strelac TURSKE LIGE!

Aleksandar Pešić je u subotu prepodne postigao svoj 9. gol u tamošnjem šampionatu

Letos je "izmakao" Crvenoj zvezdi koja nije želela da mu izađe u susret što se tiče finansijksih uslova, a danas se Aleksandar Pešić osamio na vrhu liste strelaca turskog šampionata!

Bivši igrač srpskog šampina, koji je crveno-beli dres nosio u sezoni 2017/18, bio je strelac gola za svoj Karagumruk u ubedljivom porazu od Konje na domaćem terenu (4:1), mada vredi napomenuti da su gosti dali dva gola u samom finišu, kada je domaćin već igrao sa igračem manje.

Pešić je mrežu Konje pogodio u 12. minutu i sada ima devet golova na svom kontu. Takođe, ove sezone je treso mreže Giresuna, Ksimpaše, Hatajesporta, Malatije (dva), Adanespora (dva) i Gacijantepa.

Nema sumnje da je Srbin najzaslužniji što je njegov tim na sredini tabele i što je u borbi za mesta koja vode u Evropu, dok je istovremeno "poslao poruku" čelnicima Zvezde da su možda letos i pogrešili kada se nisu dogovorili.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Naime, Pešić je još kao igrač Makabija priznao da ga je Zvezda zvala, zatim je tada iskoristio ratno stanje u Izraelu i postao slobodan igrač. Od uprave crveno-belih je tražio pola miliona godišnje, nije dobio, ali onda jeste 650.000 od turskog tima.

U nastavku pogledajte i gol Pešića protiv Konje u 12. minutu:

(Telegraf.rs)