ZVEZDA MORA DA REAGUJE: Velika želja kluba postaje slobodan igrač

Prevelika je trenutno gužva u veznom redu

Crvena zvezda bi morala sada hitro da reaguje da joj neko ne bi veliku želju oteo ispred nosa. Ogenji Onazi je od petka zvanično slobodan igrač.

Fudbaler zbog povrede nije u kombinaciji za poslednji meč Denizlija u šampionatu Turske i samim time pošto mu u nedelju zvanično ističe ugovor, već sada je slobodan u izboru nove sredine.

Sad je na potezu šampion Srbije na čijem je radaru već duže vreme Nigerijac, ali problem za crveno-bele predstavlja pretrpan igrački kadar i preveliki broj stranih fudbalera u timu.

foto: AP

Na Marakani ne žele da upadnu u problem kao prošle godine kada su imali previše stranih igrača (8), a uz to imali su i previše igrača u kadru i mnogi nisu imali prilike da se istaknu.

Posebno je velika gužva u veznom redu na pozicijama koje pokriva Nigerijac, pa bi u Ljutice Bogdana voleli da prvo prodaju Jovančića, Jovičića ili Njegoša Petrovića pa da tek onda realizuju transfer.

Stanković poznaje Onazija iz Lacija, a posle Rima nigerijski vezista je tri i po godine proveo u Trabzonu da bi zimus potpisao kratkročni ugovor na šest meseci sa Denizlijem.

Espreso