Zvezda mora da požuri ako želi da dovede zvezdu severne EVROPE!

Zahavi počeo pregovore

Ili je konkretna priča zaista počela ili je moža u pitanju dizanje cene preko menadžera ili medija, ali za Crvenu zvezdu stižu zabrinjavajuće vesti iz Turske.

Hurijet javlja da je Fenerbahče počeo pregovore sa Filipom Sinkernagelom iz norveškog Boda.

Direktor istanbulskog velikana Emre Belozogolu se prema pisanju Hurijeta sastao sa igračevim agentom Pinijem Zahavijem i želi da završi posao što pre.

Detalji ponude nisu poznati osim da je Sinkernagel glavna meta Fenera u zimskom prelaznom roku uz hrvatskog napadača Marka Livaju iz AEK-a.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Krilni napadač je imao impresivnu sezonu u norveškom bodu. Okitio se titulom, a sa 19 golova i 24 asistencije na 28 mečeva je izabran za najboljeg igrača norveškog prvenstva.

Ugovor za Bodom mu ističe za nekoliko dana i od 1. januara je slobodan u izboru nove sredine. Iako je norveški klub želeo da ga zadrži, to nije bila realna opcija posle ovakve Sinkernagelove sezone.

Zvezdina meta iz Norveške: Jak na lopti, ima prekid i realizaciju, imaće i visoku platu

Privukao je Danac pažnju mnogih klubova osim Crvene zvezde i Fenerbajčea. Rozenborg, Seltik, Anderleht, Trabzon, Fortuna Dizeldrof, Bašakšehir su samo neki od klubova koji su pokazali interesovanje. Na sve to je u priču ušao i jedan od najmoćnijih agenata na svetu Pini Zahavi.

„U pitanju je partnerstvo Zahavija sa mojim agentom iz Danske. Zajedno su i ranije sarađivali vodeći karijeru Karoline Voznijacki. Cela ideja sa angažmanom Zahavija je da mi pronađe što bolji klub. Nadamo se da ćemo preko njega i njegovih važnih kontakata napraviti veliki korak za moju karijeru. Kada takav agent želi da radi na vašoj karijeri, ostaje vam samo da kažete ’da’, budete zahvalni i čekate nadajući se najboljem. Rekao mi je da postoji veliko interesovanje za mene i da sačekam“, rekao je Zinkernagel za norveške medije.

Podsetimo, Zahavi je već decenijama jedan od najmoćnijih menadžera u svetu fudbala a trenutno zastupa LevandovskogAlabuTeljesaHejbjerga...

Zato se i Fenerov direktor Emre prvo obratio Zahaviju.

Sinkernagel je na Marakani prepoznat kao kapitalno pojačanje koje bi odmah moglo da pravi razliku ali to neće biti laka transfer misija jer nije nimalo jeftin za ovdašnje uslove i konkurencija je žestoka.

 Sinkernagel verovatno neće ni razmišljati o ponudama manjim od 500.000 evra po sezoni, a očekuje i par stotina hiljada evra kao bonus samo za potpis ugovora jer je slobodan igrač i klub ne mora da plaća milionsko obeštećenje koje bi bilo njegova realna vrednost na tržištu.

Mozzartsport