“Zvezda je sila! Oni su Plejof tim, biće ovo specijalna godina za njih”

Trenutni košarkaš Karšijake nije štedeo reči

Ekipa Crvene zvezde je odigrala, kao i svi, tek jednu utakmicu u Evroligi, ali ono što su prikazali protiv Asvela, i te kako pokazuje da je sastavljen tim za velike stvari. Ubedljiva pobeda protiv francuske ekipe sa 94:73, samo je naterala navijače, ali i mnoge druge da požele da gledaju ovaj klub.

Izuzev sjajne predstave na terenu, Crvena zvezda je imala i pozamašnu podršku sa tribina, a snimci navijanja su dobili odjeke širom sveta, gde je više do 30 miliona ljudi uspelo da pogleda atmosferu sa utakmice iz Beogradske arene.

Takođe, četa Duška Ivanovića je naletela i na dosta pozitivnih reakcija, dok je o njima pričao i Erik MekKalum, košarkaš Karšijake, ali i brat Si-Džej Mekaluma, NBA zvezde.

Erik je imao samo reči hvale za Crvenu zvezdu, dok je govorio u podkastu na portalu "BasketNews".

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Sa njim (Rokas Giedraitis) oni imaju dosta više šutera, ali i poenterskih opcija, dosta kontrolišu pik end rol, dosta "sajza" se nalazi na krilima s njim i Hangom, ali kako oni kontrolišu skok... Zvezda je imala 17 ofanzivnih skokova, a kada šutirate 50 odsto za tri, ne promašujete mnogo.

Ako nastave da kontrolišu skokove, da ovako šutiraju trojke... Naravno, neće imati 17 pogođenih trojki svake večeri, ali one koje su uzimali, oni nisu bili teški, niti neverovatni. Oni su došli zbog protoka lopte i napada sa Nejpirom, pronalazio je rešenja. Drago mi je da smo videli toliko čistu, klasičnu košarkašku utakmicu. Crvena zvezda je sila i moram reći, oni su plejof tim. Ne plej-in, već plejof tim - kaže Mekalum.

Takođe, on je rekao i da uživa u tome da ih gleda.

(Telegraf.rs)

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: