Zvezda isprozivana u POPULARNOJ SERIJI! Evo šta se desilo

Zanimljiva poslednja epizoda serije "Drim tim" na javnom servisu

Popularna domaća TV serija "Drim tim" okončala je emitovanje u ponedeljak uveče i to kontroverznom 14. epizodom koja se nikako nije dopala navijačima Crvene zvezde.

Naime, poslednja epizoda serije nosi naziv "11+11+1", a kako je objašnjeno u njenoj najavi, u njoj se paralelno odvijaju dve bitke u isto vreme, ali na različitim mestima, i to za titulu šampiona Srbije.

Iako Crvenu zvezdu od titule deli čak sedam golova, ona to postiže "na ovaj i onaj" način, kažu autori serije, a zanimljivo da je rival crveno-belima njena filijala Grafičar, čiji je golman lako primao golove.

Foto: Screenshot/RTS

Takođe je zanimljivo i da komentator u seriji tokom utakmice sa Grafičarom spominje imena Gobeljića, Krstovića, kao i trenera Dejana Stankovića.

Pošto su pojedini kadrovi snimani i na glavnom terenu stadiona "Rajko Mitić", očigledno je da upravi crveno-belih nije zasmetao kontekst u kom je njihov klub prikazan "na ovaj ili onaj način".

Foto: Screenshot/RTS

Inače, scenario za seriju napisao je Miloš Radović, režiser je Dejan Zečević, a glavnu ulogu u seriji igra proslavljeni srpski glumac Lazar Ristovski, inače osvedočeni navijač Partizana.

(Telegraf.rs)