Zvezda ipak prodaje krilnog napadača, cena od 350.000 – 500.000 evra

Milan Jevtović je na pragu prelaska u redove kiparskog šampiona APOEL-a, a Telegraf saznaje da je u pitanju pozajmica sa pravom otkupa, a ne samo pozajmica do isteka ugovora, što je novi detalj kada je u pitanju informacija.

Prvobitno se mislilo da je to pozajmica koja bi pomogla Zvezdi da se oslobodi njegovih primanja i da Jevtović ne zauzima mesto u ekipi, pošto od dolaska na Marakanu ne dobija adekvatnu minutažu.

Mnogi su pogrešno preneli informaciju da Jevtoviću ugovor sa Zvezdom ističe na leto 2020, međutim, on je prilikom dolaska u Zvezdu na leto 2018. godine potpisao ugovor na 2+1 godinu, tako da je obavezan ugovorom do 2021.

Kako saznajemo, fudbaler je već dogovorio sve lične uslove, a sada je preostalo samo da se klubovi dogovore oko cene otkupa u slučaju da APOEL bude zadovoljan Jevtovićevim igrama tokom pozajmice od šest meseci.

Visina potencijalnog obeštećenja i otkupa posle šestomesečne pozajmice bi trebalo da se dogovori u toku dana. Trenutno se, kako saznajemo, pregovara o cifri koja se kreće između 350.000 i 500.000 evra i to je jedino što je preostalo da bude dogovoreno, pa je sve izvesnije da će Milan Jevtović uskoro zadužiti dres APOEL-a i pridružiti se nekadašnjem saigraču Vujadinu Saviću.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Telegraf.rs