Zvezda ipak ostaje bez NAJVEĆEG pojačanja ovog leta!?

Desers pregovara sa Kremonezeom

Iako je praktično imala sve dogovoreno na papiru, Crvena zvezda bi mogla da ostane bez najvećeg letnjeg pojačanja - Sirila Desersa!

Desers je sa srpskim šampionom napravio načelan dogovor da će se preseliti na Marakanu ukoliko ne nađe aganžman u nekim od ligama petice, a čini se da je veoma blizu to da učini s obzirom na ponudu iz Serije A.

U pitanju je novajlija Kremoneze koji je, kako tvrdi poznati transfer novinar Đanluka Di Marcio, obavio pregovore sa prošlogodišnjim najboljim strelcom Lige konferencija.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Kremoneze navodno insistira na dovođenju Nigerijca koji je prethodnu sezonu eksplodirao u dresu Fejenorda (pozajmica) i dao je 21 gol na 47 utakmica, dok i sam Desers očigledno nema ništa protiv.

Postoje razgovori, sve je konačno počelo da se kreće. Možda nije najveći klub, ali Serija A je vrhunsko takmičenje. Sanjam da zaigram tamo - poručio je sam napadač.

Podsetimo, Zvezda je sa Genkom dogovorila pozajmicu na godinu dana, uz opciju otkupa na kraju sezone, dok bi sam fudbaler imao milion godišnje - plus još mogućih 500.000 evra.

(Telegraf.rs)