ZVEZDA IMA SUVO ZLATO! Kadet crveno belih ima bolje brojke od Jovića i Joveljića

Napadač Mateja Bubanj blista u kadetskoj selekciji

Kadeti Crvene zvezde nalaze se na liderskoj poziciji i imaju četiri boda više u odnosu na Partizan, a jedan od najzaslužnijih za sjajnu sezonu crveno-belih jeste Mateja Bubanj!

Napadač rođen 2005. godine na 25 mečeva ostvario je impresivan učinak i postigao je 31 gola i zabeležio još 12 asistencija. Već sada dao je više golova nego što su to u kadetskoj selekciji činili napadači poput Luke Jovića, Dejana Joveljića i Marka Lazetića.

Želim da se što bolje formiram kao igrač i da korak po korak stignem do prvog tima Crvene zvezde i tu ostavim trag. To mi je san od kada sam počeo da treniram fudbal, tako da na njemu vredno radim i nadam se da će se ostvariti - rekao je Bubanj i dodao:

Uprkos tome što sam postigao veliki broj golova, delimično sam zadovoljan i smatram da mogu još bolje. Trudim se da iz utakmice u utakmicu analiziram šta je ono što sam loše radio, kako bih to mogao da korigujem i da na sledećem meču ne ponavljam takve greške. Uvek kritički razmišljam i ne opuštam se, tako da smatram da su golovi došli kao rezultat toga, ali i truda koji ulažem u svaki trening. Naravno, velike zasluge idu i timu, jer imam izvanredne saigrače i pravimo odličnu atmosferu. Sve to doprinosi da na terenu radim ono što najbolje znam, a to je postizanje golova. Imponuje mi i što sam u vrhu asistenata, ali to dolazi spontano, jer se bukvalno u pogledu razumem sa saigračima i to mi dosta olakšava da ih upošljavam kada se ukaže prilika za to.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Mladi napadač je takođe i u dresu reprezentacije Srbije blistao i bio jedan od glavnih protagonista da se naša kadetska selekcija plasira na Evropsko prvenstvo koje počinje već 16. maja.

On je na osam utakmica uspeo da postigne deset golova za nacionalni tim u tekućoj sezoni.

Drago mi je i zbog dobrih partija koje pružam u dresu reprezentacije. Velike ciljeve smo postavili, slično kao i u klubu, tako da za mene je to sve normalno. Čeka nas Evropsko prvenstvo gde verujem da možemo da ispišemo istoriju i uradimo nešto veliko za Srbiju. Cilj mi je da doprinesem što je više moguće tome da osvojim titulu Kadetske lige Srbije sa Crvenom zvezdom, ali i da osvojimo Evropsko prvenstvo u Izraelu.

Telegraf.rs