Zvezda ima poruku za Vidića koja nije ni malo prijatna?

Novi detalji o sukobu Nemanje Vidića i Fudbalskog saveza Srbije.

Nemanja Vidić smatra da to nije tako, napisao je pismo javnosti u kojem jasno stavlja do znanja da nije zadovoljan radom Fudbalskog saveza Srbije i Slaviše Kokeze, predsednika te organizacije.

Legendarni defanzivac Mančester junajteda je neko čija se reč izuzetno ceni i neko ko bi mogao da pokrene revoluciju u srpskom fudbalu, a u njegovoj Crvenoj zvezdi smatraju da ona nije potrebna u ovom trenutku, navodi "Informer".

"Bilo je trenutaka kad nismo bili na istoj talasnoj dužini sa Kokezom, ali smenjivati ga jer se reprezentacija nije plasirala na Evropsko prvenstvo je suludo. Čovek je uradio šta je do njega, ali ekipa je jednostavno odigrala katastrofalan meč. Nije ni za nijansu slabiji od prethodnika. Kad smo mi to poslednji put otišli na dva velika takmičenja zaredom? Vidićevi napadi sa strane nemaju smisla. Nemanja je dobrodošao ako želi da rešava probleme u fudbalu, ali ne podržavamo to da sa distance kritikuje, ne nudeći rešenje", rekao je sagovornik "Informera" iz Crvene zvezde.

Sa druge strane, iz Partizana su podržali Nemanju Vidića u nameri da se smeni čitavo rukovodstvo Fudbalskog saveza Srbije

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

"Vidić jeste imao karijeru o kakvoj većina fudbalera može samo da sanja, ali on u životu nije bio na nekoj rukovodećoj funkciji. Igranje fudbala je jedna stvar, a upravljanje organizacijom poput FSS je sasvim druga. Mislimo da je i sam svestan toga, tako da ne verujemo ni da će pokušati da preuzme neku funkciju u FSS", rekao je izvor "Informera".

Juče se pojavila i izjava Aleksandra Kataija koji je istakao da nije Kokeza krivac za ispadanje Srbije iz baraža za EURO, već da je krivica isključivo na igračima.

Sportske.net

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: