Zvezda ima novog kapitena! “Težimo drugačijem stilu fudbala, imamo prostora za napredak”

Iako je vreme bilo promenljivo na Zlatiboru, smenjivale su se vrućine i kiše, Dragović ističe da to nije uticalo na na intenzitet rada

Novi kapiten fudbalera Crvene zvezde je posle okončanja prvog dela priprema na Zlatiboru rekao da trener Barak Bahar želi da ekipa napreduje i bude spremna za Ligu šampiona.

- Imamo novog trenera i težimo malo drugačijem stilu fudbala u odnosu na ranije, što se i vidi. Radimo na tome, ima dosta prostora za napredak i najbitnije je da se niko nije povredio. Pobedili smo u dve utakmice, sada sledi drugi deo priprema u Rusiji - počeo je Dragović intervju za klupski sajt.

Iako je vreme bilo promenljivo na Zlatiboru, smenjivale su se vrućine i kiše, Dragović ističe da to nije uticalo na na intenzitet rada.

- Za trening je lepše kad pada kiša, jer je u Beogradu bilo pretoplo, bukvalno 35 stepeni. Ipak, malo smo se bili uželeli i sunca na kraju. Svakako, može da pada i sneg, mi ćemo da treniramo, navikli smo na to, profesionalci smo.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Primetno je da se veći deo fudbalske filozofije trenera Bahara zasniva na presingu.

-Potpuno je drugačije, svaki dan idem u pola 11 da spavam, jer sam preumoran. Forsiramo presing, to želi naš trener, i veoma je naporno, ali dobro je da je tako, jer se vidi da hoće da napredujemo i budemo spremni za Ligu šampiona.

Kao trener Bahar, i kapiten je imao samo reči hvale za mlade.

- Svaka im čast kako se trude i koliko žele da se nametnu. Vidim po sebi koliko mi padaju teško treninzi, a imam mnogo više priprema od njih. Doslovno gledam da ne padnem u nesvest. Oni, bez pogovora, prate taj tempo i mogu samo da im kažem - "kapa dole - dodao je Dragović.

Uprkos tome što su ostvarena dva trijumfa, vidi Dragović prostor za napredak.

- Baš smo dobro trenirali, ostvrili dve pobede, i najbitnije je da nije bilo povreda. Imamo još da radimo, tu je prostor za napredak - zaključio je Dragović.

(Telegraf.rs/Tanjug)