Zvezda ima ČUDO OD DETETA! Stanković na pripreme vodi golmana rođenog 2007. godine

Nagrada za perspektivnog čuvara mreže

Titule šampiona Srbije koje je Crvena zvezda osvojila u omladinskoj i kadetskoj konkurenciji potvrdile su da iza juga Marakane stasavaju biseri dostojni crveno-belog dresa, a novi koji će biti nagrađen za dosadašnji učinak je Jovan Miladinović.

Golman rođen 2007. godine skrenuo je pažnju u konkurenciji dve godine starijih fudbalera i tako se izborio za mesto na spisku putnika na pripreme prvog tima, saznaje Mozzart Sport.

Mladi Kraljevčanin u Zvezdu je stigao pre dve godine iz Kikera i potvrdio potencijal, te će novi korak u golmanskom razvoju napraviti radeći sa prvim timom, uz iskusnije kolege Milana BorjanaZorana Popovića Miloša Gordića.

Miladinović će tako biti najmlađi član crveno-bele ekspedicije na pripremama koje će se odvijati u dve faze.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Fudbaleri Zvezde će se 11. juna pojaviti na prozivci kod Dejana Stankovića na pomoćnom terenu Marakane. Dva dana će trenirati u Beogradu posle čega sledi prva faza priprema na Zlatiboru od 13. do 21. juna.

Sa Zlatibora se vraćaju u Beograd gde će opet provesti samo dva dana a nakon toga sledi druga faza priprema u Sloveniji, u okolini Maribora. Crveno-beli bi tamo trebalo da imaju provere protiv najjačih slovenačkih klubova Olimpije i Maribora a kraj priprema je planiran za 3. ili 4. jul.

Kada su u pitanju ostali talenti iz Zvezdine omladinske škole koji će dobiti ovog leta šansu u seniorskoj kategoriji treba napomenuti da su šansu da se dokažu u Grafičaru, pod komandom Marka Neđića, izborili Marko StojanovićStefan PirgićUroš BrankovićOgnjen MimovićViktor RadojevićLuka LečićMirko NikolaševićStefan MarinkovićMateja BubanjJovan Šljivić Jovan Mijatović.

Mozzartsport