Zvezda igra protiv Boke Juniors i Flamenga!? Otkrivamo planovne Crvene zvezde za vreme Mundijala

Crveno-beli neće mirovati ni tokom pauze za vreme Svetskog prvenstva, kuju se veliki planovi na Marakani

Fudbaleri Crvene zvezde će kao i gotovo sav fudbalski svet, pauzirati od sredine novembra do sredine decembra, razlog je naravno Mundijal u Kataru - i to vreme srpski šampion iskoristiće na najbolji mogući način, ako se ostvare ideje koje imaju čelnici kluba.

- Mi već planiramo šta ćemo raditi u tom periodu. Naravno bilo bi predugačko da polovinom novembra raspustimo igrače, tako da će ekipa sigurno ići na neku mini turneju - 15 dana, gde ćemo igrati utakmice, a gde će to biti još uvek ne znamo
, rekao je za klupsku televiziju sportski direktor kluba Mitar Mrkela.

A kako piše Mozzartsport, Zvezda je isplanirala vrlo atraktivne utakmice na turneji po Sjedinjenim Američkim Državama gde će nesumjivo imati i podršku velikog broja naših ljudi "preko bare" ukoliko se plan i realizuje.

Kako navodi pomenuti izvor, postoji ideja da Crvena zvezda drugi deo novembra i početak decembra provede u Majamiju i ukrsti koplja sa velikanima južnoameričkog fudbala.

Kao potencijalni rivali Crvene zvezde figuriraju argentinska Boka Juniors, najpopularniji brazilski tim Flamengo, zatim još jedan klub iz Rija Fluminense i meksički Tigre.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Za sada se samo radi na toj ideji, ali nema sumnje da bi nabrojani susreti izazvali ogromnu pažnju bez obzira što će biti održani za vreme Mundijala u Kataru, kada će oči planete biti usmerene ka tom delu sveta.


Telegraf.rs