Zvezda hitno pokušava da vrati igrače iz Madrida

Posle NBA lige, i Evroliga je odlučila da suspenduje takmičenja do daljeg zbog korona virusa!

Na zvaničnom sajtu Evrolige prvobitno je navedeno da će u toku dana biti razmotrena ova mogućnost i da će klubovi biti pozvani na sastanak i konsultacije vezano za prekidanje takmičenja zbog novonastale situacije i pandemije virusa COVID-19.

Ubrzo je doneta i odluka da se sva takmičenja pod okriljem Evrolige suspenduju do daljeg.

- Nakon sinoćnje odluke Svetske zdravstvene organizacije da je virus COVID-19 sada pandemija, Evroliga je pokrenula konsultacije sa klubovima da privremeno prekine sva svoja takmičenja, Evroligu i Evrokup, kao i turnir za mlađe kategorije. Odluka će biti doneta kasnije u toku dana - navodi se u kratkom saopštenju.

Погледај слику на Твитеру

Crvena zvezda je trebalo večeras u 21.00 u Madridu da odigra meč protiv Real Madrida, ali taj meč se neće odigrati. Igrači Zvezde su trenutno u Madridu, a klub pokušava hitno da im pronađe karte kako bi što pre mogli da se vrate za Beograd.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Oni su imali karte za povratak u petak, ali zbog novonastale situacije, operativci kluba pokušavaju da pronađu karte za let da oni što pre budu u Beogradu, rečeno je Telegrafu.

Partizan je trebalo da igra 17. marta protiv Uniksa u Areni, koja bi trebalo da bude bez gledalaca zbog novonastalih mera, ali ni tog meča neće biti.

Telegraf.rs