Zvezda ga je oterala zbog Čaušića, sad se Delije kaju…

Tako to biva u životu. Uglavnom kad se nekoga olako odrekneš, vrlo brzo poželiš da isti taj vrati. To je upravo slučaj i sa Degenekom u Crvenoj zvezdi, ali i sa Nenadom Krstičićem koji je protiv svoje volje otišai u grčki AEK.

Postojala je priča da je Nenad tražio platu 200.000 veću na godišnjem nivou, ali je Zvezda to kategorički odbila. Ipak to nije bio kraj, tada se uključio grčki AEK i Zvezda je lagano prodala Krstičića za 500.000 evra.

Čaušić je plaćen milion evra i verovatno je navijačima lakše da prebole i bačeni novac za Kafua, od ove dvostruke štete.

Kad su stvari došle na svoje, probala je Zvezda da vrati sjajnog vezistu, čak je i on isto poželeo i posle svega pokazao koliko voli Crvenu zvezdu, Marakanu i navijače, ali uprava AEK-a nije hte uopšte da dovede u pitanje odlazak Nenada koji se tamo pokazao sjajno.

Krstičić nije igrač koji vidljivo pokazuje svoju korist, ali on je radilica na sredini terena vredna zlata i možda je baš ova polusezona krenula „po lošem“ zbog nedostatka sjajnog veziste.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Bilo kako bilo, Krstičić nije želeo da se upušta u moljakanje ljudi iz AEK-a, jer verovatno najbolje zna kako se njegovo angažovanje završilo prošli put.

Sve iluzije o dovođenju popularnog Nene sada pada u vodu.

Izvor: beogradskiportal.rs