Zvezda dovodi tri MEGA pojačanja: Napadač, štoper i zadnji vezni (FOTO)

Glavni cilj Crvene zvezde ove sezone biće svakako pohod na Ligu Šampiona. Sve je manje više jasno, Uprava je videla koliko je korisno dovesti recimo Marka Marina i dovesti Lorenca Ebisilija, Kafua itd.

Da se razumemo, niko ne potcenjuje igračke sposobnosti ovih momaka, ali kada pogledate realno oni nisu pokazali apsolutno ništa. Dakle Zvezdi treba igrač koji pravi razliku.

Prvi plan je dovođenje tri klasna igrača. Idemo ovako, juče Čaušić nije bio ni u 18 izabranih, dakle ni na klupi. Veliki promašaj koji je plaćen milion evra, očigledno je da će na leto uslediti rastanak. Pominje se da će Zvezde dovesti Srđana Mijailovića koji igra za Krila Sovjetov i poprilično je u dobroj formi.

Sledeća stvar je štoper. Ne sme Zvezda da dođe u situaciju kao prošle sezone kada je u ključnim utakmicama igrao Stojković na mestu štopera. To mora da se reši i da se dovede dobra zamena, Babić je na izlaznim vratima i jednostavno ni posle 2 godine nije uspeo da se nametne.

Napadač kog Uprava planira da dovede je potpuna enigma, a pregovori postoje. Čak ni ljudi bliski Mrkeli ne znaju o kome se radi, ali velike su šanse da na leto ode neko od dvojice napadača (Boaći ili Pavkov), svakako je bliži Boaći.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Čeka nas jako uzbudljivo leto i verovatno jednim delom rekonstrukcija tima. Najveće blago bi bilo da Milojević ostane na klupi, što je takođe upitno posle kfalifikacija za LŠ.

Izvor: beogradskiportal.rs