Zvezda dovodi ISTORIJSKO pojačanje: Mlada nada BiH o kojoj priča ceo Balkan (FOTO)

Crvena zvezda je izuzetno aktivna na transfer pijaci, a samo što su navijači Zvezde mogli da saznaju da postoji interesovanje za golmana Nikolu Vasiljevića, kao i za napadača Zlatibora Dejana Vidića, došli smo do informacije da je na meti crveno-belih i jedan od najvećih talenata u Bosni i Hercegovini.

U pitanju je fudbaler Borca iz Banja Luke, Vladan Danilović, koji je i mladi reprezentativac BiH.

Kontaktirali smo i samog fudbalera, kako bismo iz prve ruke dobili informacije o mogućem transferu.

– Stigao mi je poziv Zvezde, ali nije tačno da smo dogovorili transfer. Zvezda je ime svi to znamo ali prvenstveno gledam sebe i klub, ne želim nigde da budem broj samo, bitno mi je da igram i da sam zadovlljan, u narednom periodu ću odlučiti – rekao je Danilović za Telegraf.

Pošto na društvenim mrežama ima mnogo fotografija sa obeležjem Crvene zvezde, kao i sa najvećeg srpskog stadiona, pitali smo ga i da li bi za njega to bilo ostvarenje sna.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Imam neke slike kao mali gde sam to izgovarao. To je stvarno vrhunac karijere u nekom smislu jer svi maštaju o tome, a sve ostalo je karijera što se kaže – poručio je fudbaler Borca.

Danilović igra na poziciji zadnjeg veznog, a karijeru je počeo u Sutjesci iz Foče, odakle je na leto 2016. godine prešao u Borac iz Banja Luke. Prvo je igrao u mlađim kategorijama, da bi sada postao i standardni prvotimac.

U tekućoj sezoni je u Prvoj ligi Republike Srpske odigrao 14 utakmica i dao jedan gol, dok je odigrao i dva meča u Kupu BiH, gde je jednom zatresao mrežu.

mozzart