ZVEZDA DOVELA NOVOG “MARINA”: Može li ovaj igrač praviti čuda u Zvezdi (FOTO)

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić već je istakao da će crveno-beli imati nikad mirniji prelazni rok, ali i indirektno najavio da bi srpski šampion najveće pojačanje mogao da dobije iz svojih redova.

I to u vidu mladog veziste Veljka Nikolića kog je Terzić ishvalio u intervjuu koji je dao Večernjim novostima. Toliko da ga je uporedio sa Markom Marinom.

– Da ne budem lažno skroman, 21 godinu selektiram i pravim tim. Imam taj božiji dar da prepoznam igrača kada drugi to ne vide. Tako je bilo u OFK Beogradu sa Banetom Ivanovićem i Aleksandrom Kolarovom, koji su došli kao anonimni igrači. Kada sam video Luku Jovića, odmah sam znao da će biti vrhunski igrač. Razlikovao se od ostalih po držanju tela, glave, po načinu na koji igra, kako skače… – rekao je Terzić, a potom se dotakao pomenutog Nikolića:

To, nešto posebno, vidim i kod Veljka, koji ima takav osećaj za igru da vidi kao kompjuter, protura loptu gde niko ne očekuje. Poseduje nešto što ima Marko Marin. Međutim, u daljem razvoju jako je bitno i pitanje njegovog karaktera, mentaliteta, želje za uspehom, da budeš spartanac, spreman na odricanja…

Podsetimo, Nikolić trenutno igra za Grafičar kao pozajmljen igrač i sasvim sigurno će ove zime ići na pripreme sa prvim timom. Ko zna, možda već u februaru dobije priliku u prvom timu.