Zvezda dobija NEVEROVATNE PONUDE! “Imamo ponude vredne 70 miliona evra…”

Svi transferi neće ugroziti šampionske ambicije

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić bio je gost ovog jutra na TV Prva i pored brojnih aktuelnih fudbalskih tema, dotakao se i prelaznog roka koji oočekuje crveno-bele. 

On je istakao, da klub ima brojne ponude i da se očekuju transferi u januaru. 

- Do kraja jeseni imamo još šest prvenstvenih utakmica. Imamo 6 bodova zaostatka u odnosu na večitog rivala, a li s obzirom da imamo tri derbija, nemam uopšte dilemu da je Crvena zvezda najbolji tim i da ćemo na kraju biti šampioni. Ja moram da budem iskren. Ja sam zadovoljan kako Zvezda igra Ligu šampiona. Mi smo 2018. i 2019. godine primali po 5, 6 komada. Mi smo imali gol razliku 18:0. Hteli smo, investirali smo naš novac, novac Crvene zvezde. Mi to nismo potrošili, mi smo investirali. Mi po prvi put, imamo ozbiljnu tržišnu vrednost naših igrača. Mi sada, u januaru imamo konkretnu ponudu i razgovore od preko 70 miliona evra za naše igrače za koje vlada interesovanje. Mi čemo sigurno neke prodati. Ali, morali smo da imamo dva kompletna tima jer imam odva različita takmičenja. Trebalo je i vremena Baraku Baharu da shvati šta je domaća liga, a šta Liga šampiona.

Terzić je najavio i dolazak pojačanja.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Biće odlazaka. Realno, imamo nagomilanih igrača. U januaru očekujemo ogroman prihod. Sigurno je da ćemo prodavati igrače do granice sok se ne ugrožava osvajanje šampionske titule. Možda dođe neki levi bek, štoper, i to je to.

(Telegraf.rs)