Zvezda čestitala Draganu Džajiću na izboru za predsednika FSS

Crveno-beli su se javili nedugo nakon završene skupštine FSS-a

Održana je vanredna skupština Fudbalskog saveza Srbije, gde je skoro pa jednoglasno (78 od 79 glasova) za novog predsednika ovog tela izabran Dragan Džajić, legendarni fudbaler Crvene zvezde, kome je čestitao i njegov klub.

Džajić je odmah nakon biranja održao i veoma ispirativan govor, gde je ukazao na sve što će pokušati da popravi, unapredi i napravi na ovoj poziciji, i to zajedno sa svojim timom.

Nedugo nakon skupštine se oglasila i Crvena zvezda, koja je uputila čestitku novom predsedniku.

- Crvena zvezda čestita Draganu Džajiću izbor na poziciju predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Sigurni smo da će Džajić iskustvom, integritetom, autoritetom i odnosom prema radu, doprineti napretku srpskog fudbala, jer se radi o čoveku koji je mnogo puta dokazao, kao rukovodilac, da zna kako se postižu rezultati. Ime Dragana Džajića je garant dobrih rezultata reprezentacije Srbije. Želimo mu uspešan mandat i sigurni smo da će uz njega svi fudbalski centri u Srbiji napredovati, te da ćemo moći da budemo ponosni na sve ono što se dešava u Fudbalskom savezu Srbije - stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

(Telegraf.rs)