Zvezda će zaraditi 5-7 MILIONA EVRA, evo i kako (FOTO)

S obzirom da Marin, Borjan, Pavkov... nisu na prodaju, na ''Marakani'' ovog leta najveću zaradu očekuju od mogućih transfera talentovanog napadača Dejana Joveljića, ili štopera Srđana Babića.


Ponuda ima i za jednog i za drugog, pogotovo za Joveljića, koga bi nemački Hofenhajm želeo u svojim redovima, ali je Zvezdi na ime obeštećenja spreman da plati tri i po miliona evra.


Međutim, ''prenosi ''Žurnal'' u Ljutice Bogdana očekuju bolju ponudu, od bar milion, ili milion i po više u odnosu na pomenutu iz Hofenhajma.
Tokom proleća je najpre Štutgart pokazao interesovanje za Joveljića, ali posle ispadanja ''Švaba'' iz Bundeslige, ta opcija više nije realna.


Pominjao se i Majnc, poslednjih dana i španski Hetafe, ali za sada je, izgleda, Hofenhajm najkonkretniji.


Kada je u pitanju Srđan Babić, pomenuti list navodi da za njegove usluge ima interesovanja iz Turske i Nemačke, ali da za sada još nije stigla unosnija ponuda od milion i po evra. U Zvezdi bi, kao i u slučaju Joveljića, prihvatili za još milion evra povoljniju ponudu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u


U ovom trenutku nije izvesno da li će do tih ponuda stići. Dakle, Joveljić i Babić bi sada mogli da odu za ukupno pet miliona evra, Zvezdin cilj je da njihova ukupna cena dostigne sedam miliona.


Ono što je povoljna okolnost za Zvezdu u celoj priči jeste to što su i Babić i Joveljić na spisku mlade reperezentacije za Evropsko prvenstvo u Italiji i San Marinu, koje počinje za dve nedelje. Ako pomenuti Zvezdin dvojac ostavi dobar utisak, biće znatno realniji izgledi da crveno-beli na kraju ipak 5 ''pretvore'' u željenih 7 miliona evra.

sportske.net