“Zvezda će svakako biti šampion”

"Uz podršku navijača nadam se dobrom rezultatu protiv Jang Bojsa", poručio je Marin

Tehnički direktor Crvene zvezde Marko Marko Marin gostovao je u utorak ujutru u jutarnjem programu TV Prva, gde je govorio o tekućim stvarima u sezoni.

Pre svega o Ligi šampiona i utakmici koju crveno-beli igraju u sredu protiv Jang Bojsa.

Mnogo smo srećni što se vraća LŠ na Marakanu, u Srbiju. Mnogo su lepa sećanja na ta dva mandata u kojima smo ranije igrali, nadam se da ćemo i ove godine slaviti kod kuće i pokazati kakva je Zvezda ekipa - rekao je Marin, te se osvrnuo na samu grupu:

Igrali smo sa najboljom ekipom svetu, Mančester sitijem. Lajcig se bori za titulu u Nemačkoj, Jang Bojs je dominirao u Švajcarskoj, ali ovo je LŠ, svaka grupa je teška. Imamo odličnu ekipu, dobro smo se spremili za sredu, uz podršku navijača se nadam dobrom rezultatu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Osvrnuo se Marin i na trzavice koje su pogodile Zvezdu u poslednje vreme, gde smo videli nekoliko slabijih utakmica i dva poraza.

Dosta smo promenili eklipu ovog leta, novi trener. Treba vremena da se sve uklopi. Doveli smo kvalitretne igrače, sve to treba uklopiti, ali to ne znači da nismo u formi- poručio je tehnički direktor i dotakao se odloženog večitog derbija:

Nije bilo uopšte za igrati taj dan. Niko nije razmišljao o fudbalu.Pre toga smo naravno bili kritični prema sudiji koji je na utakmici gde sam i ja igrao, pre par godina, tada sudio. Ali to nije tema, mi smo spremni za derbi u decembru. Do tada ćemo se i kao ekipa uklopiti. Mi ćemo svakako biti šampioni. Sa našim kvalitetom i ekipom koju imamo, uopšte ne sumnjam u to. Imamo najbolji tim u Srbiji, pokazaćemo to iz nedelje u nedelju.

(Telegraf.rs)